top of page
Abstracte futuristische achtergrond
Infracare logo
Over ons
OVER ONS

ONS VERHAAL

InfraCare is ontstaan vanuit de behoefte om met één partij te werken. Het bedrijf is opgericht door Elwin Haas en Sebastiaan Oostlander. Waar ze ooit begonnen als zelfstandig IT consultants, bundelen sinds 2017 onze krachten onder de naam InfraCare. Zij bieden een totaaloplossing voor jouw netwerkinfrastructuur. 

 

Door ruim 20 jaar ervaring in het vakgebied en betrokkenheid bij diverse zorg- en onderwijsinstellingen, weet InfraCare de vraagstelling te vertalen naar de behoefte in techniek. Hiervoor gebruiken ze de beste netwerkoplossingen binnen de markt. 

Als zorg- of onderwijsinstelling heb je behoefte aan één partner die jou geheel ontzorgt op het gebied van netwerkinfrastructuur. Dit betekent dat InfraCare van vraagstelling tot ontwerp en realisatie jouw partner is. Met de integrale aanpak zorgt InfraCare voor een totale ontzorging, voor zowel het advies als het beheer.

WERKWIJZE

Onze missie is om een totaaloplossing te bieden voor de netwerkinfrastructuur binnen een zorg of onderwijsinstelling. Dit doen wij door een integrale benadering. 

 

Wat houdt deze integrale benadering in? 

Ieder project start met een vraagstelling. Omdat iedere zorg- of onderwijsinstelling voor ons uniek is, kijken wij eerst naar jullie gebruikersgroepen. Op basis van de gebruikersgroepen en vraagstelling maken wij een plan van aanpak voor de juiste netwerkoplossingen. In veel gevallen draait het om migraties of uitbreiding. 

Wij adviseren en ondersteunen je met het ontwerpen van een nieuw netwerkinfrastructuur. Vervolgens leveren, bouwen en richten we de netwerkinfrastructuur in. Om tot een totaaloplossing te komen bieden wij ook volledig beheer: 24/7 monitoring, beveiliging(updates) en doen we aan wijzigingsmanagement.

TECHNOLOGIE

InfraCare levert de netwerkinfrastructuur bij jouw zorg- of onderwijsinstelling. Wat ons uniek maakt is dat onze infrastructuur zowel op de techniek als in het proces volledig is geautomatiseerd. Bij aanpassingen in het systeem betekent dit een directe doorvoering in de gehele keten. Hierdoor heeft jouw instelling te maken met lagere beheerskosten. InfraCare zorgt namelijk voor een integrale samenwerking tussen jouw apparaten. 

InfraCare heeft een selectie gemaakt van de beste Enterprise netwerkoplossingen. Wij werken uitsluitend samen met netwerkapparaten die voor jouw als klant de beste prijs-/ kwaliteitverhouding hebben. We houden de marktontwikkelingen nauwlettend in de gaten, zodat je er zeker van bent dat jouw instelling altijd de meest actuele netwerkapparatuur gebruikt.

WIJ ZIJN INFRACARE

Gepassioneerde IT consultants met ruim 20 jaar ervaring in het vakgebied. Met onze persoonlijke benadering kennen wij de behoefte binnen de zorg- en onderwijssector. We kijken verder, denken mee en ontzorgen volledig.

Naast ons vaste team van IT-professionals werkt InfraCare regelmatig met freelance-specialisten. Mensen die hun sporen in het vak al hebben verdiend en werken met de beste Enterprise netwerkoplossingen.

Abstracte achtergrond
Contact
CONTACT

PLAN EEN AFSPRAAK.

Thanks for submitting!

Tel: +31 851 149 600

Weena 690

3012CN Rotterdam

bottom of page